Skip to content

Arrangementen voor een groep

foto 10
foto 11
foto 12

Arrangement voor een groep

Wil je als trainer, docent of begeleider eens met je groep een week op een inspirerende plek doorbrengen én graag volledig verzorgd worden? Dan is onze eeuwenoude watermolen een prachtplek om te zijn!

Of vind je het leuk om met een stel vrienden/vriendinnen/familie je passie te volgen in combinatie met een geheel ontzorgd verblijf?  Dan ben je van harte welkom op Moulin La Combe Basse.

Wij faciliteren groepen tot 8 personen. Voor de trainer, docent of begeleider is een aparte kamer beschikbaar.

Het verblijf is op basis van 2 personen op een 2 pers. kamer met een eigen badkamer. Met veel plezier verzorgen wij een vers ontbijt om de dag mee te starten, buiten in de zon of binnen aan de lange tafel. De lunch maken wij in de vorm van een lunch-box of op eigen terrein aan de beek of in de boomgaard.

‘s Avonds serveren wij een 2 gangen-dis met lekkernijen uit onze streek. Aan het einde van de dag rond een vuurplaats met marshmallows of toch liever een glas wijn. 

Koffie, thee en water zijn inbegrepen. Vegetarisch is bespreekbaar.

Moulin La Combe Basse is;

  • Een kuitenbijter voor de mountainbikers
  • Een ontdekplek voor de wandelaar
  • Een mooie lichtval voor hen die schilderen
  • Een verdiepingsplek voor een MT
  • Een mooie (toon) hoogte voor een zanggroep
  • Een plek met mooie beekjes voor gedachten stromen
  • Een meditatieplek voor de rustzoeker
  • Een plek voor ontmoeting met stevige gesprekken én veel plezier

Wij horen graag wat je ideeën en wensen zijn.

Bel of mail ons, dan puzzelen we samen verder.

Mixed media creatieve vakantieweek

Van 24 tot 30 juli organiseert Astrid Schrage (https://astridschrage.com/), beeldend kunstenares uit Bussum een inspirerende schilderweek Mixed Media in onze molen. Ze heeft een prachtig programma opgesteld voor beginnende en gevorderde deelnemers. (Voor het programma, klik HIER) Het verblijf wordt volledig verzorgd door ons.

Er is in deze week plaats voor individuele inschrijvingen.

Kosten voor de gehele week zijn 895 euro per persoon op basis van een gedeelde tweepersoons kamer met eigen badkamer. Dit is exclusief reiskost, maar inclusief materialen die nodig zijn zoals linoleum, ecoline, etc.

Wil je exclusief gebruik van een kamer geldt er een toeslag van 100 euro.

Voor details over het weekprogramma en de begeleiding door Astrid kunt je contact met haar opnemen via haar mobiele nummer 0622506453

Je kunt je HIER aanmelden.