Skip to content

Arrangementen voor een groep

Arrangement voor een groep

Wil je als trainer, docent of begeleider eens met je groep een week op een inspirerende plek doorbrengen én graag volledig verzorgd worden? Dan is onze eeuwenoude watermolen een prachtplek om te zijn!

Of vind je het leuk om met een stel vrienden/vriendinnen/familie je passie te volgen in combinatie met een geheel ontzorgd verblijf?  Dan ben je van harte welkom op Moulin La Combe Basse.

Wij faciliteren groepen tot 8 personen. Voor de trainer, docent of begeleider is een aparte kamer beschikbaar.

Het verblijf is op basis van 2 personen op een 2 pers. kamer met een eigen badkamer. Met veel plezier verzorgen wij een vers ontbijt om de dag mee te starten, buiten in de zon of binnen aan de lange tafel. De lunch maken wij in de vorm van een lunch-box of op eigen terrein aan de beek of in de boomgaard.

‘s Avonds serveren wij een 2 gangen-dis met lekkernijen uit onze streek. Aan het einde van de dag rond een vuurplaats met marshmallows of toch liever een glas wijn. 

Koffie, thee en water zijn inbegrepen. Vegetarisch is bespreekbaar.

Wij horen graag wat je ideeën en wensen zijn. 

Bel of mail ons, dan puzzelen we samen verder.

Voor 2023 staan de volgende groepen gepland.

Mixed media schilderweek Astrid Schrage                                      Datum: 30 april – 6 mei. Prijs: 895,- euro p.p. Je gaat aan de slag met je eigen thema’s en inspiraties d.m.v tekenen, schilderen, druktechnieken, oost Indische inkt. Tevens voorzie ik jullie in extra materiaal voor lino snedes en drukwerken. Een goede basis is aanwezig om nieuwe materialen te leren kennen. Vijf ochtenden les en nabespreking. Het maximale aantal deelnemers is 8 personen.

Laat je inspireren net als de impressionisten. Birgitta Vereecke  Datum: 6 augustus t/m 12 augustus. Prijs: 895,- euro. Je gaat aan de slag met tekenen, olieschilderen, aquarelleren. Je hoeft voor deze week niet persé schilder of tekenervaring te hebben. Vijf ochtenden les en nabespreking. Je neemt je eigen verf, kwasten en materialen en een groot en klein formaat teken/schilderpapieren blok mee. Het maximale aantal deelnemers is 8 personen.

Wandelweek met Brigit als gids                                                          Data: 14 mei -20 mei / 11 juni – 17 juni. Prijs: 675,- euro p.p. Je wandelt met Brigit als gids in een van de grootste natuurparken van Frankrijk, de Livradois-Forez. Het gebied is bergachtig met een afwisselende natuur. Vijf dagen wandel je ca. 4 uur per dag (15 km) met halverwege de dag een picknick-lunchpauze. De zwaarte van de wandelingen vraagt minimaal een gemiddelde conditie. Groepsgrootte maximaal 8 personen.

Mindfullness vakantieweek met Marcel Meijer (MBSR cert.)        Datum: 23 april t/m 29 april en 9 juli t/m 15 juli. Prijs: 850,- euro p.p. Het is een week voor mensen die kennis willen maken met mindfulness. Elke dag start met een training van ca 2 uur, verzorgd door Marcel Meijer, een MBSR gecertificeerde trainer. Steeds is er uitleg, gevolgd door meditaties en bespreken van de ervaringen. Deelnemers krijgen een specifieke oefening(en) mee. In de daarop volgende bijeenkomst worden telkens de opgedane ervaringen besproken. Twee stiltewandelingen staan gepland. Groepsgrootte van 6-8 deelnemers.

Heb je belangstelling? Klik HIER