Skip to content

Arrangementen voor een groep

Arrangement voor een groep

Wil je als trainer, docent of begeleider eens met je groep een week op een inspirerende plek doorbrengen én graag volledig verzorgd worden? Dan is onze eeuwenoude watermolen een prachtplek om te zijn!

Of vind je het leuk om met een stel vrienden/vriendinnen/familie je passie te volgen in combinatie met een geheel ontzorgd verblijf?  Dan ben je van harte welkom op Moulin La Combe Basse.

Wij faciliteren groepen tot 8 personen. Voor de trainer, docent of begeleider is een aparte kamer beschikbaar.

Het verblijf is op basis van 2 personen op een 2 pers. kamer met een eigen badkamer. Met veel plezier verzorgen wij een vers ontbijt om de dag mee te starten, buiten in de zon of binnen aan de lange tafel. De lunch maken wij in de vorm van een lunch-box of op eigen terrein aan de beek of in de boomgaard.

‘s Avonds serveren wij een 2 gangen-dis met lekkernijen uit onze streek. Aan het einde van de dag rond een vuurplaats met marshmallows of toch liever een glas wijn. 

Koffie, thee en water zijn inbegrepen. Vegetarisch is bespreekbaar.

Wij horen graag wat je ideeën en wensen zijn. 

Bel of mail ons, dan puzzelen we samen verder.

Voor 2024 staan de volgende groepen gepland.

8 Daagse wandelweek met Buiten(b)enig

Datum: 1 tot 8 juni

Buiten(b)enig biedt een wandelweek inclusief vervoer aan. Acht dagen wandelen met gids. Verblijf in onze watermolen Moulin La Combe Basse.

Schilderweek met Birgitta Vereecke

Laat je inspireren net als de impressionisten. Birgitta Vereecke 

Datum: 16 juni t/m 22 juni. Prijs: 1045,- euro. Je gaat aan de slag met tekenen, olieschilderen, aquarelleren. Je hoeft voor deze week niet persé schilder of tekenervaring te hebben. Vijf ochtenden les en nabespreking. Je neemt je eigen verf, kwasten en materialen en een groot en klein formaat teken/schilderpapieren blok mee. Het maximale aantal deelnemers is 8 personen.

https://www.birgittavereecke.nl/wp-content/uploads/2024/11/def.-flyer-cursisten-schilderweek-B-20241026.pdf

Heb je belangstelling voor deze week en wil je je aanmelden? Klik HIER .

Schilderweken met Magda Jesionek

Data: 7 t/m 13 juli.

Het maximale aantal deelnemers is 8 personen per week. Uitgebreide informatie op: http://magdalenajesionek.blogspot.com/

Heb je belangstelling voor de week van Magda en wil je je inschrijven? Klik HIER .

8 Daagse wandelweek met Buiten(b)enig

Datum: 20 tot 27 juli

Buiten(b)enig biedt een wandelweek inclusief vervoer aan. Acht dagen wandelen met gids. Verblijf in onze watermolen Moulin La Combe Basse.