Skip to content

6 daagse arrangementen

6 daagse arrangementen

Onze sfeervol verbouwde watermolen is jullie vertrekpunt. Hier start de dag met een lekker vers ontbijt. Goed gevulde picknickmanden gaan mee en staan garant voor een heerlijke lunch tijdens de wandeltocht, ergens in de mooie natuur. Voor de fietsers maken wij een lunchpakket, wel zo handig.

Aan het eind van de dag komen jullie vast moe en tevreden terug en kun je heerlijk relaxen in de ligstoelen bij het zwembad of een duik nemen! Het eten ‘s avonds is een feestje. Het Franse platteland biedt veel lekkers voor een verrassende 2 gangen-dis. Gezellig met elkaar eten in het buitenverblijf of bij minder goed weer aan de grote tafel in de molen. De maaltijd sluiten we af met een goede kop koffie bij een lekker haardvuurtje. Een comfortabel bed in een sfeervolle kamer maakt dat je tenslotte ‘s nachts heerlijk slaapt.

Pakket;

  • Aankomst vanaf 15.00 uur, verblijf in een 2 pers. kamer met badkamer
  • Elke dag ontbijt
  • 4 dagen een 2 gangen-dis
  • 2 keer een lunch in de vorm van een picknickmand of lunchpakket
  • Koffie, thee, water en 1 consumptie bij de 2 gangen-dis
  • Kaartjes voor het papiermuseum Richard de Bas
  • Wandelroute “Route de Papetier” start vanuit onze molen
  • Wandelroutes of fietsroutes voor 2 dagen

Dag van vertrek (10.30 uur) met ontbijt

6 daagse groepsarrangementen. 

Wandelarrangement “Voetstappen”

Voor een groepsgrootte van 4 tot maximaal 8 personen;

 Dit arrangement laat jullie kennismaken met het prachtige wandelgebied van de Livradois-Forez, een échte ontdekplaats voor wandelaars.

We hebben wandelroutes van 10 tot 30 kilometer geselecteerd, varierend in moeilijkheidsgraad. Geniet van de prachtige vergezichten vanaf een Col of de hoog-plateaus “Les Hautes Chaumes”. Van bossen met bemoste stenen uit de ijstijd, de vele beekjes en roofvogels in de lucht. Laat je (niet) verrassen door de steilte van het gebied.

Fiets-arrangement “Trappers”

Voor een groepsgrootte van 4 tot maximaal 8 personen

Het fietsgebied van de Livradois-Forez is nog niet zo bekend maar uitdagend en geschikt voor de gevorderde fietser. Het gebied is bergachtig met aardige klimpartijen. Niet toeristisch, je treft een puur stukje Frankrijk met zeer weinig autoverkeer op de wegen.

Wij hebben fietsroutes samengesteld van 75 tot 80 km per dag, soms wel met hoogte verschillen van 700 meter.